Mijn favorieten

Over Stad en Land NVM Makelaars

 

Ruim 50 Jaar full service dienstverlening

Al ruim 50 jaar levert Stad & Land NVM Makelaars kwalitatief hoogwaardige diensten in onroerende zaken. Gezien onze persoonlijke betrokkenheid en NVM keurmerk bent u bij ons aan het juiste adres voor het beste resultaat.
 

Stad & Land NVM Makelaars; al 50 Jaar een betrouwbare partner

In 1965 startte Ing. A. Puper als bouwkundige en beëdigd NVM makelaar/taxateur het makelaarskantoor Stad en Land aan de Avenue Concordia in Rotterdam Kralingen.

Zijn zoon, Rob Puper RMT, is als tweede generatie NVM makelaar actief vanuit de vestigingen aan de Vredehofweg 70 (hoek Oudedijk) in Rotterdam-Kralingen en de Prinsenstraat 5 in Dordrecht Centrum.

Samen met een jong team (inclusief de derde generatie) van gedreven en betrokken professionals wordt continue gewerkt aan het optimaliseren van onze dienstverlening. Al onze NVM makelaars zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en door de verplichte permanente educatie wordt vakkennis up-to-date gehouden. De NVM-erecode staat garant voor onze hoogwaardige kwaliteit en professionaliteit.


Wat biedt Stad & Land NVM makelaars u?

Aankoop, verkoop en verhuur in regio Rotterdam en Dordrecht
 

Bij Stad en Land kunt u terecht voor zorgeloos verkopen, aankopen en verhuren van alle typen woningen voor de hoogste opbrengst in alle prijsklassen in de regio Rotterdam, Dordrecht en Drechtsteden.

Onze NVM makelaars kennen alle aspecten die belangrijk zijn voor u en begeleiden u tijdens het gehele proces met de grootste zorg en toewijding.

Wij bereiken potentiële kopers/huurders op een doelgerichte en effectieve manier door middel van:

  • Groot bereik door een zeer groot netwerk
  • Plaatsing op www.funda.nl
  • Plaatsing op www.stadenland.nl
  • Het NVM-uitwisselingssysteem
  • Inzet van social media
  • Kantoor-etalages in Rotterdam-Kralingen, Rotterdam-Hillegersberg en in Dordrecht-centrum
  • Representatieve verkoopbrochures met duidelijke teksten en professionele foto’s


Neem contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen