Mijn favorieten

Over Stad & Land NVM MakelaarsStad & Land NVM Makelaars zorgt voor de verkoop, aankoop, verhuur & taxatie van je woning, appartement of bedrijfsruimte. Ook gaan wij voor de hoogste opbrengst in alle prijsklassen!

Hoe we dat doen? Met kwaliteit, ervaring, de grootste zorg & toewijding, maar vooral één-op-één contact. Wij begrijpen je, oftewel wij spreken jouw taal. Vanwege onze jarenlange ervaring & de trends die we volgen, is Stad & Land NVM Makelaars er voor iedereen.

Ons NVM keurmerk betekent dat wij voor hoogwaardige kwaliteit & professionaliteit gaan. Door ons grote netwerk & het gebruik van social media brengen wij koper & verkoper snel bij elkaar. Dus blijf rustig zitten op je stoel! Wij rennen wel.


Ruim 50 jaar full service dienstverlening

Al ruim 50 jaar levert Stad & Land NVM Makelaars kwalitatief hoogwaardige diensten in onroerende zaken. Gezien onze persoonlijke betrokkenheid en NVM keurmerk bent u bij ons aan het juiste adres voor het beste resultaat.
 

Historie

In 1965 startte Ing. A. Puper als bouwkundige en beëdigd makelaar/taxateur het makelaarskantoor Stad & Land aan de Avenue Concordia in Rotterdam Kralingen.

Zijn zoon Rob Puper RMT is als tweede generatie makelaar 100% actief vanuit de huidige vestigingen aan de Vredehofweg 70 (hoek Oudedijk) in Rotterdam Kralingen en de Prinsenstraat 5 te Dordrecht Centrum.

Samen met een jong team (inclusief de derde generatie) van professionelen met hart voor de zaak, wordt permanent gewerkt aan kwaliteitsdienstverlening. Als leden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) wordt kennis op peil gehouden door permanente educatie. De NVM-erecode wordt als fraai leidraad gezien.
 

Aankoop, verkoop, huur en verhuur in regio Rotterdam en Dordrecht

Bij Stad en Land kunt u terecht voor zorgeloos verkopen, aankopen en verhuren van alle typen woningen voor de hoogste opbrengst in alle prijsklassen in de regio Rotterdam, Dordrecht en Drechtsteden.
 


 

Wij  zorgen ervoor dat potentiële kopers op een doelgerichte en effectieve manier worden bereikt.
 


 

Onze NVM makelaars kennen alle aspecten die belangrijk zijn voor u en begeleiden u tijdens het gehele proces met de grootste zorg en toewijding.
Wij bereiken potentiële kopers/huurders op een doelgerichte en effectieve manier door middel van onderstaande punten.

  • Groot bereik door een zeer groot netwerk

  • Plaatsing op www.funda.nl

  • Plaatsing op www.stadenland.nl

  • Het NVM-uitwisselingssysteem

  • Inzet van social media

  • Kantooretalages in Rotterdam-Kralingen, Rotterdam-Hillegersberg en in Dordrecht-centrum

  • Representatieve verkoopbrochures met duidelijke teksten en professionele foto's

Neem contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring