Mijn favorieten

NWWI Taxatie van woning of pand in de regio Rotterdam en Dordrecht

OOK VOOR EEN NWWI TAXATIE VAN WONING OF PAND IN DE REGIO ROTTERDAM EN DORDRECHT BENT U BIJ STAD EN LAND AAN HET JUISTE ADRES

Hoewel een waardebepaling een zeer nauwkeurig beeld geeft van de verkoopwaarde van uw woning, kunt u op basis hiervan geen lening afsluiten. Dat kan wel met een ‘officiële’ taxatie van uw vastgoed.

Als u de marktwaarde wilt weten van uw vastgoed dan geeft een taxatie hier het antwoord op. Voor het verkrijgen van een hypotheek is het noodzakelijk dat de taxatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. Bij een taxatie wordt een uitgebreid rapport gemaakt dat nodig is bij bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag.

Soms wordt een waardebepaling verward met een taxatie. Echter de waardebepaling is slechts een grove schatting van de waarde van de woning die doorgaans als basis dient om de juiste vraagprijs vast te stellen. Een waardebepaling is kosteloos. Voor een NWWI gevalideerde taxatie worden kosten in rekening gebracht.
 

HOE KOMT EEN TAXATIE VAN UW WONING TOT STAND?

Ervaring, kennis van de markt en deskundigheid zijn belangrijke eisen bij het uitbrengen van een taxatierapport. Bij Stad en Land kunt u terecht voor: ­

  • NHG taxaties, NWWI taxaties en reguliere taxaties door Rob Puper RMT, Aad Schobben RMTen Richard van Opstal RMT.

  • WOZ taxaties door Rob Puper RMT.

  • Bedrijfsonroerendgoed-taxaties door Aad Schobben RMT.

  • MKB taxaties door Rob Puper en Aad Schobben RMT.

Lees meer over gecertificeerde taxaties voor particulieren en zakelijke klanten

­Neem contact op met Stad & Land NVM Makelaars in Rotterdam of Dordrecht.

 

­Klik op het logo om direct uw NWWI taxatieopdracht in te voeren.

­

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen