Mijn favorieten

NWWI Taxatie van woning of pand in de regio Rotterdam en DordrechtIndien u van plan bent uw woning te verkopen, besteden wij bijzondere aandacht aan het adviseren van een te hanteren vraagprijs. Dit doen wij mede op basis van een analyse van alle relevante factoren waaronder historie en huidig aanbod. Deze advisering en waardebepaling is geheel gratis en vrijblijvend!
 

Officiële taxatie

Hoewel een waardebepaling een zeer nauwkeurig beeld geeft van de verkoopwaarde van uw woning, kunt u op basis hiervan geen lening afsluiten. Dat kan wel met een officiële taxatie van uw vastgoed.

Als u de marktwaarde wil weten van uw vastgoed, dan geeft een taxatie het antwoord. Voor het verkrijgen van een hypotheek is het noodzakelijk dat de taxatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. Bij een taxatie wordt een uitgebreid rapport gemaakt dat nodig is bij bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag.

Soms wordt een waardebepaling verward met een taxatie. Echter de waardebepaling is slechts een grove schatting van de waarde van de woning die doorgaans als basis dient om de juiste vraagprijs vast te stellen. Een waardebepaling is kosteloos. Voor een NWWI gevalideerde taxatie worden wel kosten in rekening gebracht.
 

Hoe komt een taxatie van uw woning tot stand?

Ervaring, kennis van de markt en deskundigheid zijn belangrijke eisen bij het uitbrengen van een taxatierapport. Bij Stad & Land NVM Makelaars Rotterdam kunt u terecht voor onderstaande soorten taxaties:

  • NHG taxaties, NWWI taxaties en reguliere taxaties worden uitgevoerd door Rob Puper RMT, Aad Schobben RMT en Richard van Opstal RMT. Zij zijn allemaal Register Makelaar Taxateur.

  • WOZ taxaties door Rob Puper RMT.

  • Bedrijfsonroerendgoed taxaties door Aad Schobben RMT.

  • MKB taxaties door Rob Puper en Aad Schobben RMT.

Neem contact op met Stad & Land NVM Makelaars Rotterdam of Dordrecht.


taxatie, opdracht, taxaties, taxeren, dordrecht, drechtsteden, stad, land, nvm, makelaar, hypotheekaanvraag, advies, taxatieopdracht Voer gelijk uw NWWI taxatieopdracht in.
 

­

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring