Mijn favorieten

Verkoopmakelaar Rotterdam en DordrechtUw huis verkopen in de regio Rotterdam, Dordrecht of Drechtsteden met het beste resultaat

De verkoop van uw woning verdient een zorgvuldige aanpak, waarbij uw belang en het beste resultaat voorop dienen te staan. De NVM makelaars van Stad en Land in Rotterdam-Kralingen en Dordrecht doen er alles aan om uw doel te behalen. Tijdens het gehele verkoopproces kunt u rekenen op een deskundige en een doortastende aanpak.

­


Gratis woningopname en kennismaking

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende woningopname en kennismaking. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in één van onze kantoren.
 

Stad & land NVM makelaars zorgt voor de hoogste opbrengst in alle prijsklassen! De voordelen voor u op een rij:

 • Groot bereik door zeer groot netwerk van onze kantoren in Rotterdam en Dordrecht.
 • Aanmelding in het NVM uitwisselingssysteem zodat alle NVM makelaars en zoekers worden geïnformeerd, prominente publicatie op Funda (inclusief fotoreportage: exclusief voor NVM makelaars) en inzet van sociale media.
 • Uitgebreide marktkennis en gedegen advies over de vraagprijs, de verkoopstrategie en de kosten.
 • Persoonlijk contact met één van onze ervaren NVM verkoopmakelaars tijdens het gehele verkoopproces tot en met de juridische en feitelijke levering en de bijbehorende (na)zorg.
 • Transparante en concrete afspraken over uw en onze rechten en plichten worden vastgelegd in de opdracht tot dienstverlening.
 • Onderzoek naar onder andere erfdienstbaarheden, kadastrale gegevens en bestemmingsplannen.
 • Representatieve verkoopbrochures met duidelijke teksten en professionele foto’s.
 • Presentatie van uw woning op onze eigen website en in onze kantooretalages in Rotterdam-Kralingen, Rotterdam-Hillegersberg en Dordrecht centrum en uitgebreide advertentiemogelijkheden.
 • Begeleiding van bezichtigingen van uw woning door één van onze NVM makelaars en directe terugkoppeling.
 • In nauw overleg met opdrachtgever professioneel begeleiden van de prijs-onderhandelingen voor het beste resultaat.
   

Uw woning verkopen in 7 Stappen

 

1. Vraagprijs bepalen

Een correcte Waardebepaling is een belangrijke stap voor het gehele verkoopproces en staat niet voor niets op nummer 1.


2. Publiciteitsplan opstellen

In overleg met opdrachtgever opmaken van een mooie presentatie met professionele interieur- en exterieurfoto’s en uitgebreide informatie over uw woning.


3. De woning verkoop gereed maken

Verhelp kleine mankementen en zorg ervoor dat de woning er opgeruimd uitziet. Wij adviseren u graag hierbij.


4. De bezichtiging

Potentiële kopers worden vriendelijk te woord gestaan en afspraken worden snel en efficiënt geregeld. Begeleiding van bezichtigingen van uw woning door één van onze NVM makelaars met onmiddellijke terugkoppeling.


5. Procesbegeleiding

Begeleiding gedurende het gehele traject vanaf het eerste kennismakingsgesprek, de waardebepaling, de bezichtigingen, de prijsonderhandelingen tot en met de juridische en feitelijke levering en de bijbehorende (na)zorg.


6. Ondertekening van de koopakte

Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. De koper ontvangt een afschrift van de akte. Vanaf dat moment heeft hij nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij/zij alsnog van de aankoop kan afzien zonder opgaaf van reden. Eveneens kan het koopcontract nog ontbonden worden op basis van de ontbindende voorwaarden die erin staan (denk aan voorbehoud financiering).


7. Naar de notaris­

Om aan alle wettelijke en juridische eisen te voldoen vindt op de dag van levering de overdracht plaats bij de notaris, het zogenoemde transport met de sleuteloverdracht.

Gratis verkoopadvies

 

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende woningopname en verkoopadvies. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in één van onze kantoren.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen