Mijn favorieten

Belegging in Vastgoed


BELEGGEN IN VASTGOED TEGEN EEN AANTREKKELIJK RENDEMENT

Gezien de huidige lage spaarrentes biedt beleggen in vastgoed een aantrekkelijk rendement. Wilt u beleggen in vastgoed in Rotterdam of Dordrecht en een goed rendement behalen?

Beleggen in vastgoed vereist goede kennis van zaken en vakbekwaamheid. Veelal gaat het om grote geldbedragen en vaak spelen er ingewikkelde juridische en financiële vraagstukken, denk aan lage risico-rendementen, splitsingsmogelijkheden, langere en kortere termijn investeringen, transactiekosten e.d. Onze NVM makelaars zijn zowel van de marktomstandigheden als van alle wet- en regelgeving volledig op de hoogte.
 

ONZE SERVICE BIJ AANKOOP EN VERHUUR VAN UW WONING

Rotterdam bruist en heeft een steeds grotere aantrekkingskracht op multinationals en expats. Stad en Land NVM Expat Rentals is al 50 jaar actief in de Rotterdamse vastgoedmarkt en heeft zowel een aparte afdeling voor aankoop, verkoop en taxaties als een aparte afdeling voor de verhuur aan expats: Stad en Land NVM Expat Rentals. De samenwerking tussen deze twee verschillende afdelingen binnen één kantoor is uniek in Rotterdam.

Stad en Land NVM Expat Rentals beschikt over een groot netwerk en heeft gemeubileerde/gestoffeerde woningen/appartementen in portefeuille van diverse beleggers. De combinatie van een groot netwerk en een professionele en klantvriendelijke benadering brengt partijen snel bij elkaar.
 

HOOG RENDEMENT

Neem contact met ons op voor een 5 tot 8% rendementspotentieel. Een afspraak is snel gemaakt.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen